AMESS recull el Premi Infermeria i Societat

AMESS recull enguany, com a guanyadora, el Premi Infermeria i Societat concedit per la Fundació del Col·legi d'Infermeria. El Col·legi destaca que AMESS és entitat liderada per un equip multidisciplinar (Infermeria, Psicologia Clínica i Fisioteràpia) que té com a missió apoderar a col·lectiu vulnerables, a persones en risc d’exclusió social, amb trastorns mentals o problemes de salut, així com promoure l’eradicació de l’estigma, la participació ciutadana i la difusió de coneixements sociosanitaris. Entre els projectes que duen a terme hi ha grups d’ajuda per a persones amb problemes de salut mental i malalties cròniques, curs vivencials, tallers i formació, així com recerca en col·laboració amb la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, l'Hospital Parc Taulí i l'Institut de Trastorns Alimentaris.

Podeu lleguir la crònica i consultar la resta de premiats a la seguent direcció:

https://www.coib.cat/ca-es/sala-de-premsa/noticies-del-col-legi/els-premis-infermeria-societat-2017-reconeixen-set-perfils-professionals-la-gran-nit-de-les-infermeres-de-barcelona.html


Entrades recents
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.