AMESS guanya el Premi Infermeria i Societat a Entitats de la Fundació Infermeria i Societat


La Fundació Infermeria i Societat (FIS) neix el 2015 per acord de l’Assamblea General Ordinària del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona amb la missió d’impulsar el compromís amb el progrés del coneixement i el desenvolupament de les cures infermeres en benefici de la salut de les persones i la seva capacitat d’autocura a partir dels principis i valors de la disciplina infermera.

Infermeria i Societat neix per coordinar els esforços de les infermeres, a nivell individual i col·lectiu, i els d’altres institucions i empreses afins a la nostra missió per fomentar la salut, el benestar i la salut de les persones i de la comunitat que integren.

Dins d'aquests esforços la Fundació Infermera convoca any rere any uns premis d'Infermeria i Societat, que es reparteixen en sis categories amb les que es vol reconèixer trajectòries professionals, projectes, recerques i aportacions d’infermeres i infermers que, amb les seves iniciatives hagin contribuït a projectar el perfil professional de la infermera, a desenvolupar la professió i la disciplina infermera.

Enguany AMESS ha guanyat el Premi Entitats juntament amb el Proyecto HU-CI (Humanizando los cuidados intensivos).

Més Info a http://www.infermeriaisocietat.cat/noticies/81-s-anuncien-els-guardonats-dels-premis-infermeria-i-societat-2017

Enguany el premi d'entitats l'ha guanyat AMESS i el Proyecto HU-CI (Humanizando los cuidados intensivos).

Més Info a http://www.infermeriaisocietat.cat/noticies/81-s-anuncien-els-guardonats-dels-premis-infermeria-i-societat-2017


Entrades recents
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.