AMESS guanya el Premi Infermeria i Societat a Entitats de la Fundació Infermeria i Societat

1 Feb 2018

 

La Fundació Infermeria i Societat (FIS) neix el 2015 per acord de l’Assamblea General Ordinària del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona amb la missió d’impulsar el compromís amb el progrés del coneixement i el desenvolupament de les cures infermeres en benefici de la salut de les persones i la seva capacitat d’autocura a partir dels principis i valors de la disciplina infermera.

 

Infermeria i Societat neix per coordinar els esforços de les infermeres, a nivell individual i col·lectiu, i els d’altres institucions i empreses afins a la nostra missió per fomentar la salut, el benestar i la salut de les persones i de la comunitat que integren.

 

Dins d'aquests esforços la Fundació Infermera convoca any rere any uns premis d'Infermeria i Societat, que es reparteixen en sis categories amb les que es vol reconèixer trajectòries professionals, projectes, recerques i aportacions d’infermeres i infermers que, amb les seves iniciatives hagin contribuït a projectar el perfil professional de la infermera, a desenvolupar la professió i la disciplina infermera.

 

 

Enguany AMESS ha guanyat el Premi Entitats juntament amb el Proyecto HU-CI (Humanizando los cuidados intensivos).

Més Info a http://www.infermeriaisocietat.cat/noticies/81-s-anuncien-els-guardonats-dels-premis-infermeria-i-societat-2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Enguany el premi d'entitats l'ha guanyat AMESS i el Proyecto HU-CI (Humanizando los cuidados intensivos).

Més Info a http://www.infermeriaisocietat.cat/noticies/81-s-anuncien-els-guardonats-dels-premis-infermeria-i-societat-2017

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades recents

December 17, 2018

Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags
Please reload

COM CONTACTAR

https://twitter.com/amess_org

facebook.com/amess.org

C/ Providència 42

Hotel d'Entitats de Gràcia

08024 Barcelona