AMESS és finalista al Premi de Recerca ASCISAM


Un projecte d'AMESS ha sigut finalista a la convocatòria de la segona edició del Premi de Recerca de l'Associació Catalana d'Infermeria de Salut Mental 2017.

L'Associació Catalana d'Infermeria de Salut Mental (ASCISAM) té entre els seus objectius promoure la recerca en Infermeria de Salut Mental en qualsevol de les seves vessants. Per tal de contribuir a la consecució d'aquest objectiu, l’ASCISAM convoca la segona edició del Premi de Recerca de l’ASCISAM 2017, del qual AMESS ha estat finalista amb la presentació d'un projecte d'investigació liderat per Infermeria en el procés d'hospitalització en Salut Mental.

El projecte, liderat pels fundadors d'AMESS David Giménez i Rubén Maldonado ha comptat amb la participació de diversos professionals del Hospital Parc Taulí, i el reconeimenent del accésit al premi de recerca implica un important suport a la tasca d'investigació d'AMESS.


Entrades recents
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.