AMESS és finalista al Premi de Recerca ASCISAM

13 Mar 2017

 

 

Un projecte d'AMESS ha sigut finalista a la convocatòria de la segona edició del Premi de Recerca de l'Associació Catalana d'Infermeria de Salut Mental 2017.

 

L'Associació Catalana d'Infermeria de Salut Mental (ASCISAM) té entre els seus objectius promoure la recerca en Infermeria de Salut Mental en qualsevol de les seves vessants. Per tal de contribuir a la consecució d'aquest objectiu, l’ASCISAM convoca la segona edició del Premi de Recerca de l’ASCISAM 2017, del  qual AMESS ha estat finalista amb la presentació d'un projecte d'investigació liderat per Infermeria en el procés d'hospitalització en Salut Mental.

 

El projecte, liderat pels fundadors d'AMESS David Giménez i Rubén Maldonado ha comptat amb la participació de diversos professionals del Hospital Parc Taulí, i el reconeimenent del accésit al premi de recerca implica un important suport a la tasca d'investigació d'AMESS.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades recents

December 17, 2018

Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags
Please reload

COM CONTACTAR

https://twitter.com/amess_org

facebook.com/amess.org

C/ Providència 42

Hotel d'Entitats de Gràcia

08024 Barcelona