Comença el Camí

23 Apr 2016

L'Associació AMESS és una Organització Sense Ànim de Lucre que neix per donar resposta a les necessitats de col.lectius vulnerables, promoure la salut mental i l'empoderament social.

AMESS vol ser un agent social actiu i promotor del canvi mitjançant la creació de projectes innovadors i de valor. AMESS té vocació social i de la salut, pretenent ser una associació de referència i de lluita per l'inclusió social. AMESS vol contribuïr a l'economía social i col·laborativa, promoure la psicodiverstat i la cultura. AMESS és una Associació oberta a tothom que hi vulgi participar, sense importar la seva condició social o situació personal, i que pretèn empoderar a la ciutadania i crear nou teixit social.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades recents

December 17, 2018

Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags
Please reload

COM CONTACTAR

https://twitter.com/amess_org

facebook.com/amess.org

C/ Providència 42

Hotel d'Entitats de Gràcia

08024 Barcelona