QUI SOM

Som un equip multidisciplinar de professionals de la salut, de l'àmbit social, l'educació i el dret.

 

Treballem de forma coordinada entre les disciplines de la Psicologia, Fisioteràpia, Educació, Dret i la Infermeria de Salut Mental per tal de donar un abordatge holistic a situacions específiques de salut i malaltia.

La nostra filosofia és de caire horitzontal en relació a les persones amb les que treballem: reconeixem els sabers, vivències, habilitats i actituds pròpies de les persones que porten temps vivint un procés de salut i malaltia, que les fa expertes per experiència en una temàtica determinada, i col·laborem amb elles com a experts per professió.

 

Fundadors AMESS:

Carlos Espinosa Cebrián: Infermer i Fisioterapeuta. Màster Oficial en Fisioteràpia aplicada a la cronicitat i gerontologia. Tresorer AMESS. 

David Giménez Díez: Infermer especialista en Salut Mental. Doctor en Medicna. Màster Oficial en Recerca i Innovació en Cures Infermeres. Postgraduat en Salut Mental Col.lectiva. Formació Bàsica en Teràpia Familiar. Secretari AMESS.

 

Rubén Maldonado Alía: Psicòleg General Sanitari. Doctorand. Màster Oficial en Psicologia General Sanitaria. President AMESS.

Col.laboradors:

Éric Cabrera Esteban: Professor de Magisteri d'Educació Primària. 

Raül Calderero Márquez: Advocat i Asessor legal d'AMESS. Llicenciat en Dret. Especialista en Dret Civil.