IMG-20180410-WA0044.jpg

COM CONTACTAR

665.37.54.16

amesscat.org@gmail.com

facebook.com/amess.org

https://twitter.com/amess_org

QUI SOM

Som un equip multidisciplinar de professionals de la salut i de l'àmbit social.

 

Treballem de forma coordinada entre les disciplines de la Psicologia, Fisioteràpia, Treball Social i la Infermeria de Salut Mental per tal de donar un abordatge holistic a situacions específiques de salut i malaltia.

La nostra filosofia és de caire horitzontal en relació a les persones amb les que treballem: reconeixem els sabers, vivències, habilitats i actituds pròpies de les persones que porten temps vivint un procés de salut i malaltia, que les fa expertes per experiència en una temàtica determinada, i col·laborem amb elles com a experts per professió.

 

Fundadors AMESS:

Carlos Espinosa Cebrián: Fisioterapeuta. Màster Oficial en Fisioteràpia aplicada a la cronicitat i gerontologia. Tresorer AMESS. 

David Giménez Díez: Infermer especialista en Salut Mental. Doctorand. Màster Oficial en Recerca i Innovació en Cures Infermeres. Postgraduat en Salut Mental Col.lectiva. Formació Bàsica en Teràpia Familiar. Secretari AMESS.

 

Rubén Maldonado Alía: Psicòleg. Doctorand. Màster Oficial en Psicologia General Sanitaria. President AMESS.

Col.laboradors:

Éric Cabrera Esteban: Cursant magisteri per la UB. 

Raül Calderero Márquez: Advocat i Asessor legal d'AMESS. Llicenciat en Dret per la UB. Especialista en Dret Civil.

Eloísa Fernández Fernández: Treballadora Social i Llicenciada en Dret. Treballadora Social en Salut Mental.

Francisco José Iruela Bustos: Psicòleg. Màster Oficial en Psicologia General Sanitaria. Màster en Psicologia Cognitivo-Social.

Alicia Feliple Mateo: Infermera especialista en Salut Mental. Màster Oficial en Investigació en Psicologia de la Salut. Formació Bàsica en Teràpia Familiar. Formació específica en Mindfullness. Profesora de Yoga. Acupuntora.

Lídia Torrent Solà: Infermera especialista en Salut Mental. Formació específica en Salut Mental en Infància i Adolescència.

Sílvia Rodriguez Jiménez: Infermera especialista en Salut Mental. Máàter Oficial en Investigació e Innovació en Cures Infermeres. Formació Bàsica en Terapia Familiar. Formació específica en Mindfullness.

Sergi Segura Morata: Psicòleg. Màster Oficial en Psicologia General Sanitària.