woman-1733891_1920.jpg

​​Acompanyament terapèutic de Psicología i Salut Mental​​

 

Hi ha situacions de salut o socials que ens bloquegen. Per aquesta raó, us plantegem un acompanyament terapèutic, tant a nivell individual com grupal, realitzat pel nostre equip professional i accessible a tothom. 

Responsable del projecte:

Rubén Maldonado Alía

Investigació i Docència

AMESS treballa en diverses línies d'investigació.

Tanmateix AMESS ha participat en diverses ponències, congressos i jornades, així com impartit docència a diverses institucions i universitats.

Responsables projectes:

Rubén Maldonado Alía

David Giménez Díez

Col.laboradors:

Carlos Espinosa Cebrián

Tallers Terapèutics de Fisioteràpia

Oferim tallers vivencials d'exercici físic terapèutic per tal que les persones puguin millorar l'autocura de la pròpia salut física, incidint en la relació que això guarda amb la pròpia salut mental.

Responsable projecte:

Carlos Espinosa Cebrián

board-2449726_1920.jpg

Formació per a entitats i empreses​

Formació específica per a professionals de la salut mental (TCAE's, infermeres, fisioterapeutes, piscòlegs, metges, terapeutes ocupacionals....) i del món social (integradors, treballadors i educadors socials...).

En aquest àmbit destaquem la nostra col·laboració amb l'Hospital Sant Pau de Barcelona.

Contacteu per saber-ne més.

PROJECTES

team-spirit-2447163_1920.jpg

Grups de Suport Social

Facilitem l'intercanvi d'habilitats, actituds, coneixements i vivències de les persones que estan passant per processos de salut, amb experiència en primera persona en trastorns mentals i/o malalties cróniques, així com als seus familiars.

Facilitadors:

David Giménez Díez

Rubén Maldonado Alía

Cursos Vivencials

​​

Oferim tallers psicoterapèutics i terapèutics on es treballa desde la perspectiva de la salut mental col.lectiva i des d'una mirada psicosocial per tal d'adquirir coneixements que millorin l'autocura de la salut mental de les persones.

Responsables projecte:

David Giménez Díez

Rubén Maldonado Alía