woman-1733891_1920.jpg

​​Acompanyament terapèutic de Psicología i Salut Mental​​

 

Hi ha situacions de salut o socials que ens bloquegen. Per aquesta raó, us plantegem un acompanyament terapèutic, tant a nivell individual com grupal, realitzat pel nostre equip professional i accessible a tothom. 

Responsables del projecte:

Rubén Maldonado Alía

Francisco José Iruela Bustos

Sergi Segura Morata

Investigació i Docència

AMESS treballa en diverses línies d'investigació col·laborant amb l'Universitat de Barcelona, l'Universitat Autònoma de Barcelona, l' Hospital Parc Taulí i l' Institut de Trastorns Alimentaris.

 

Tanmateix AMESS ha participat en diverses ponències, congressos i jornades, així com impartit docència a diverses institucions i universitats.

Responsables projectes:

Rubén Maldonado Alía

David Giménez Díez

Col.laboradors:

Carlos Espinosa Cebrián

Alicia Felipe Mateo

Francisco José Iruela Bustos

Silvia Rodriguez Jiménez

Lídia Torrent Solà

Tallers Terapèutics de Fisioteràpia

Oferim tallers vivencials d'exercici físic terapèutic per tal que les persones puguin millorar l'autocura de la pròpia salut física, incidint en la relació que això guarda amb la pròpia salut mental.

Aquesta és part del nostre compromís amb l'Associació de Bipolars i Depressius del Vallès, a més de amb altres entitats.

Responsable projecte:

Carlos Espinosa Cebrián

board-2449726_1920.jpg

Formació per a entitats i empreses​

Formació específica per a professionals de la salut mental (TCAE's, infermeres, fisioterapeutes, piscòlegs, metges, terapeutes ocupacionals....) i del món social (integradors, treballadors i educadors socials...).

En aquest àmbit destaquem la nostra col·laboració amb l'Hospital Sant Pau de Barcelona.

Contacteu per saber-ne més.

PROJECTES

team-spirit-2447163_1920.jpg

Grups de Suport Social

Facilitem l'intercanvi d'habilitats, actituds, coneixements i vivències de les persones que estan passant per processos de salut, amb experiència en primera persona en trastorns mentals i/o malalties cróniques, així com als seus familiars.

Actulment col·laborem amb l'Associació de Bipolars i Depressius del Vallès amb la dinamització d'un Grup de suport social. El fem al Centre Cívic Sant Oleguer de Sabadell (C. Sol i Padrís, 93). Els Dimecres de 19'00h a 21'00h.

Facilitadors:

Lídia Torrent Solà

David Giménez Díez

Rubén Maldonado Alía

I també estem organitzant un Grup de suport per a persones cuidadores de menors amb trastorns de salut mental al Districte de Gràcia, subvencionat per La Filadora.

Facilitadores:

Lídia Torrent Solà

Eloísa Fernández Fernández

Rubén Maldonado Alía

Cursos Vivencials

​​

Oferim tallers psicoterapèutics i terapèutics on es treballa desde la perspectiva de la salut mental col.lectiva i des d'una mirada psicosocial per tal d'adquirir coneixements que millorin l'autocura de la salut mental de les persones.

Actualment col·laborem amb l'Associació de Bipolars i Depressius del Vallès desenvolupant un curs de formació de direcció de grups d'ajuda mútua en primera persona.

Centre Cívic Sant Oleguer
C. Sol i Padrís, 93
08201 SABADELL
Telèfon 937120451
Primer dimecres de cada mes, de 18'00h a 19'00h.

Responsables projecte:

David Giménez Díez

Rubén Maldonado Alía

Lídia Torrent Solà