Poster.png

Per què un grup de suport?

Segons les expertes...

La pertinença a aquests grups proporciona nous llaços i relacions socials, mitjançant la interacció amb persones que tenen problemes, mancances i / o experiències comunes (Barrón, 1996) .

Soci-afectivament, aquests grups fomenten directament la salut i la reducció del malestar psicològic (Barrón, 1993).

 

Permeten fer una millor valoració de la seva pròpia situació gràcies al que li ofereixen: recursos d'afrontament i de pal·liar emocions negatives, proporcionar major sensació de control, augment de l'autoestima i de l'estat d'ànim positiu, i permeten una oportunitat d'interacció social regularitzada i de rebre feedback dels altres membres(Rodríguez Marín , Pastor, i López-Roig, 1993).

* Llegir més: http://www.acnefi.org/revista/n00720.htm

Tríptic informatiu

Les persones cuidadores de menors amb problemes de salut mental poden viure situacions de sobrecàrrega i desbordament emocional pel fet d'exercir de cuidadores. Les dinàmiques del dia a dia fan que no puguin treballar la gestió emocional d'aquesta sobrecàrrega i això pot portar al desbordament.

 

Per afrontar aquests estats emocionals en ocasions es requereixen suports especialitzats. Aquest projecte sorgeix com a iniciativa per donar aquests suports i generar espais d'autocura i desenvolupament personal.

Què et proposem?

Participar d'un grup de suport social format per persones cuidadores i dinamitzats per professionals.

L'objectiu és abordar les necessitats específiques a nivell emocional que teniu les persones cuidadores d’aquests menors, al mateix temps que es generen espais on puguem trobar eines per l'autocura i el desenvolupament personal.

Triptic 1.PNG

Com puc participar?

Com puc participar?

Posa't en contacte amb nosaltres, per telèfon o mail i t'expliquem.

​665.37.54.16

amesscat.org@gmail.com

​facebook.com/amess.org

@amess_org